When you're having a bad day.

Jag måste bara få skriva av mig lite. Idag har jag en riktigt dålig dag, eller dålig eftermiddag. Egentligen har det inte hänt något speciellt men jag är lite av en person som ibland kan ha riktigt dåliga dagar. Som idag tex, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men det är som en oro där jag känner att jag tycker väldigt synd om mig själv att jag inte är tillräcklig. När jag kom hem idag visste jag att jag hade ett prov imorgon som jag började plugga på igår (!), med andra ord alldeles för sent. Jag känner mig inte speciellt orolig för provet eftersom betyget i kursen kommer inte räknas med i mitt snitt, men jag vill ändå kunna göra ett hyfsat prov annars är det beneath my dignity. 
 
Även fast jag fick massvis med beröm av min körlärare idag och att jag är verkligen förberedd för uppkörningen så går jag ständigt runt med ett illamående och en oro över att jag inte ska klara den. Detta illamående är fruktansvärt och det går nog inte en minut utan att jag tänker på den j*kla uppkörning. Worst scenario är ju om jag kuggar, fyfan jag får inte tänka i dem banorna... Även fast min körlärare säger att jag kommer klara det utan problem så mår jag ändå så dåligt över det. Egentligen vet jag inte vad jag oroar mig för, för när jag är ute och övningskör känner jag mig inte alls osäker som jag gjorde innan, så jag får väl tänka på den känslan när det väl är daags.
 
Nu ska jag återgå till plugget, fan nu tränger tårarna nästan på, utan någon som helst anledning egentligen. Jag försöker bara blicka framåt och inse vilken lättnad det kommer vara när jag fått det där jäkla körkortet.